Mer vår i vente ...

 Som nesten alltid de senere år. Bare med litt justering. For i år heter det Vår-basar, mens det tidligere gikk under navnet Vårmarked. Og da må vi spørre en av dem i komiteen, Inger Lise Frigstad Johannessen:
    - Hva er det som har skjedd? Hvorfor heter det basar i år?
    - Grunnen til navneendring er at det er mest basar i år, og ikke så mye marked. Det blir ikke marked for brukt sportsutstyr og "fine lopper". MEN det blir blomstermarked, der vi selger fine planter. Og nytt i år er det at det går an å forhåndsbestille blomster! Noen synes kanskje at det er vel tidlig å kjøpe vårblomster 28. april og da har de muligheten til å bestille vårblomster, som blir utlevert i uka før 17. mai.
    Dessuten forteller hun at det også i år – selvsagt! – blir barneaktiviteter. Det blir i alle fall fiskedam og hoppeslott. Og noe som heter «Vinn på minuttet».
    - For å få vite hva dette er, er det bare å møte opp og se, forteller Inger Lise litt hemmelighetsfull.
    Som alltid er hun sammen med de andre i komiteen, Martin Carlsen og Jon Christoffersen, spente på været. Men blir det bra, håper hun gjerne opp mot 500 ...? besøkende denne vårdagen. Og er sikker på at det blir like trivelig som det alltid pleier å være, med mye godt mat i kafeteriaen og deilige kaker.
    Det er utvilsomt noen som tusler godt fornøyd hjemover den lørdagen etter å ha vunnet hagemøbler, kartplotter, billetter til Dyreparken, bilpakke fra Colorline, koffert, Apple-TV, fjernstyrt helikopter eller gavekort fra Mariannes klinikk  for å nevne noen av gevinstene i hovedlotteriet.
    Lørdag 28. april blir det utvilsomt fire timers vårlig stemning i og ved kirken på Strømme.